Om oss

Velkommen til oss!

Mennesker er så forskjellige. Det synes vi begravelser bør være også.

Om begravelsesbyrået

Den Siste Reisen-Begravelsesbyrå i Oslo AS ble etablert i 1. januar 2014 av Pia Cyrén.

Vi er et personlig og annerledes begravelsesbyrå. Med det mener vi at mennesker er så forskjellige. Det synes vi begravelser bør være også.

Vår spesialitet er å lage verdige, vakre begravelser og bisettelser, som virkelig speiler det livet som er levd, på en slik måte at den siste avskjeden slik bli et så godt minne som mulig.

Det er naturligvis viktig å ha noen faste rammer rundt en begravelse. Det skal være en verdig seremoni. Muligheten er mange for å gjøre seremonien til et lyst, personlig og vakkert minne for de som er til stede.

IMG 0281

Marius Steensby

Gravferdskonsulent /
Seremonileder

IMG 0235

Pia Cyren

Daglig leder Østlandet / Gravferdskonsulent

IMG 0259

Einar Fosseli

Daglig Leder Sørlandet / Gravferdskonsulent

image 4

Medlem i Virke Gravferd

Vi er medlem i Virke Gravferd, som er vår bransjeorganisasjon. Medlemskapet i Virke Gravferd forplikter oss som byrå til å følge etiske retningslinjer og overholde en høy standard på våre tjenester.

Rectangle 15

Seremoni, minnestund og avskjeden

Ta for eksempel stedet der seremonien finner sted. Hvorfor ikke legge det til et sted som betydde mye for den avdøde? Skal det være en intim minnestund for de aller nærmeste? Eller skal det være en avskjedsfest for å hylle det livet som er levd? Kanskje med bobler og levende musikk? Dette er den siste sammenkomsten der den avdøde selv er deltaker, og det er ikke alle det passer for å lage en tradisjonell seremoni i kirken med salmer og prekener. Mange ønsker å gjøre noe helt spesielt for å minne den som er gått bort, og lage en avskjedsfest som virkelig speiler den personen som er død. I tillegg til å ta hånd om alt det praktiske, hjelper vi gjerne med ideer.

Priser

Begravelsesbyråer er, på lik linje med helsevesenet, en samfunnskritisk tjeneste.

Vi er alltid tilgjengelige for deg. Kontakt oss på vår vakttelefon: 916 61 888