Den Siste Reisen Sørlandet

Ditt personlige begravelsesbyrå

Vi er ikke dyrere, men vår spesialitet er å lage verdige, vakre begravelser og bisettelser som virkelig speiler det livet som er levd, på en slik måte at den siste avskjeden blir et så godt minne som mulig.

Det er mange valg som skal tas ved et dødsfall, og vi hjelper med alt det praktiske. Hva slags begravelse eller bisettelse ønsker dere og hvor skal den være? Skal det være i en kirke, i et kapell eller ønskes en livssynsåpen seremoni? 

Valgene og mulighetene er mange. Alt fra et tradisjonelt gravsted til askespredning. Eller gjøre om asken til en vakker diamant.

Vi tilbyr deg en nær, trygg og personlig veiledning gjennom alle disse viktige valgene. Vi bistår også i alt det praktiske med dødsfallsdokumenter, som skal fylles ut og leveres riktig sted. 

IMG 0259

Det å lytte til, prøve å forstå og å hjelpe mennesker har vært en del av min hverdag gjennom hele mitt voksne liv. Som Grimstadgutt og med et hjerte for Sørlandet, ser jeg frem til å hjelpe til med å gjøre den siste reisen til en så fin, nær og personlig opplevelse som mulig.

Einar Fosseli, Daglig leder Sørlandet

20231108 122557 003

Hilde Holst

Sykepleier

20231108 122313

Frank Andersen

Seremoni og minnestund

I våre fine, varme og vakre lokaler i Sløydsalen på Tyholmen holder vi gjerne livssynsåpne seremonier. I tillegg er det mulig å samle familie og venner til en hyggelig minnestund etter seremonien.

Sang og musikk

Vi har samarbeid med mange dyktige lokale musikere og sangere. Disse vil være med å skape en varm og nær ramme med den musikken, sangene eller salmene dere selv ønsker. 

Våre musikere:

1000008025
Øystein Fosseli
Hanne
Hanne Sørvåg
Ingrid Elise
Ingrid Elise Fjalseth
Erlend
Erlend Gunstveit
IMG 0846 Edit
Solveig Andersen

Planlegging av begravelse

Mange ønsker å planlegge sin egen begravelse. For mange oppleves det godt å få alt på plass slik at gravferden blir litt enklere når familien skal legge til rette for den siste reisen. Denne prosessen blir enda bedre om man gjør det sammen med noen av sine nærmeste. Her kan vi være med å bidra og hjelpe og legge til rette så alt blir slik som man ønsker det.

Planlegg din egen begravelse

Ønsker du en seremoni utenom det vanlige eller noe mer tradisjonelt?

Vi hjelper deg med å skape akkurat den seremonien du ønsker!