Minnediamant

Hver diamant er som en feiring av livet. Den forteller en unik historie, og representerer en ny begynnelse. Diamanter er sjelden stener. Vår minnediamant er laget av din kjære. Den er derfor helt unik.

Diamanter er for evig

I århundrer har diamanten vært et symbol på kjærlighet og evighet. Med sin magiske gnist alene kan den kommunisere hva det betyr å elske. Nå kan du få laget en ekte diamant av kremasjonsasken fra din kjære. Ved å bruke karbon fra asken, høyt trykk og temperatur, skaper vi en diamant på samme måte som naturen gjør.

En LifeGem® Minnediamant har nøyaktig de samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. Den samme hardhet, den samme glans og det er en diamantsliper som utfører kutting, sliping og forming. Minnediamanten og smykket den settes inn i vil være et vakkert, helt unikt og verdifullt arvesmykke i generasjoner framover.

Disse diamantene har nøyaktige samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år. LifeGem får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder.

Ellipse 7

I stedet for en gravplass

Ikke alle ønsker å ha en gravplass. Folk er forskjellige, og det kan ønsket om siste hvilested også være. Kanskje man ikke har noe forhold til kirken eller gravplasser. Eller kanskje en gravplass blir for upersonlig. I stedet for en gravplass eller askespredning vil du ha et vakkert og helt unikt minne med deg til trøst og glede i hverdagen. Et vakkert siste hvilested.

Ellipse 7

Hvordan kan asken bli til en vakker diamant?

I aske er det mye karbon. Dette separeres og legges i et trykkammer. Under ekstremt trykk og varme skaper vi en unik minnediamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år. Teknologien får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder. Størrelsen på diamanten velger du selv ut ifra smak og behag.

Ellipse 1 3

Design ditt eget smykket

Vi samarbeider med flere gullsmeder der du kan designe ditt eget smykke.