Begrav meg slik som jeg ønsker

NRK radio har vært på besøk hos Begravelsesbyrået Den siste reisen. I programmet Ekko på P2 får du møte Alexandra som har planlagt sin egen begravelse i over to år, og som har bedt samboeren om å gjøre det samme.

Planlegger sin egen begravelse

Alexandra vil lage en begravelse så fin at hun skulle ønske hun kunne å få være med  og oppleve den selv. Det aller viktigste for Alexandra er at familie og venner skal få et vakkert minne, og en helt personlig avskjed med henne når hun en gang går bort. Det er også viktig at hennes samboer Stig skal være trygg i alle valgene som må tas.

Alexandra er helt frisk, en ung kvinne i starten av livet. Med mange planer, og mange ønsker for livet også selvfølgelig. Men Alexandra mener som oss i Den siste reisen, at det ligger mye omsorg og kjærlighet å legge til rette for sin egen avskjed.

Det er store sprang i meningene rundt det å planlegge sin egen begravelse rundt omkring i de forskjellige Begravelsesbyråene. Den siste reisen, er et Begravelsesbyrå i Oslo som planlegger og lager de helt unike og personlige begravelsene sammen med deg.

Folk er så forskjellige, det synes vi begravelser bør være også

Klikk og hør.

Begrav meg som jeg vil, Del 1. NRK P2 Ekko.

Begrav meg som jeg vil, Del 2. NRK P2 Ekko

Kategorier