De vakreste diamanter er av kremasjons aske.

Familien ønsket et helt spesielt og vakkert smykke. Istedenfor en tradisjonell familiegrav, ønsket de en minne ring.  Juveleren Ruth Tomlinson som har sitt verksted i London, fikk i oppdrag å lage en helt unik og vakker ring. Ringen skulle bli det siste hvilestedet med diamanter laget av Kremasjonsaske. Et smykke som skal gå videre i generasjoner og skape glede.

Jeg synes den ble magisk vakkert, ikke bare en ring men en helt spesiell familiejuvel.

Den siste reisen er et Begravelsesbyrå som holder til i Oslo, og vi er de eneste i Norden som tilbyr å få laget diamanter av kremasjons aske.

Livets landevei

Livet er fullt av krumspring, og er aldri helt perfekt. Livet kan ta svinger vi ikke forventet, og det kan ligge humper og hindringer i veien. Dette har Ruth Tomlinson gjenspeilet i ringens vakre design.

Unik historie om den siste reisen.

Hver diamant er som en feiring av livet, den forteller en unik historie, og representerer en ny begynnelse. Diamanter er sjeldne stener, disse minnediamantene er laget av de kjæreste og nærmeste vi har, og er derfor helt unike. Denne ringen bærer minner og verdier med seg videre til de neste generasjoner.

Alternativ grav

Vi lever i en hektisk verden, med tidsklemmer og lange avstander. Vi flytter ut fra by og bygd, og familier spres over hele verden. Det er mange grunner til at gravlundene ikke får like mye besøk og stell som før. Å bli til en diamant kan være et vakkert alternativ til den tradisjonelle gravplassen på en gravlund.

Diamant laget av Kremasjonsasken

En LifeGem® Memorial Diamant har nøyaktig de samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. Den samme hardhet, den samme glans og det er en diamantsliper som utfører kutting, sliping og forming. Diamanten og smykket den settes inn i vil være et vakkert, helt unikt og verdifullt arvesmykke i generasjoner framover.

Mer om Diamanter av kremasjonsaske

Kategorier