Hest er best i begravelsen

Om hest og livet i stallen var det som betydde mest i hverdagen, kan det være et fint sted å holde begravelsen også. Pynt stallen med bjørkekvister og lysslynger. Samle alle i familien og vennene til en avskjed, og del de gode minnene fra livet et sted som betydde mye for den avdøde.

Seremonien kan avsluttes med et ballongslipp, eller så kan hver og en få skrive en siste hilsen på papirlykter før den sendes opp i luften.

En unik og eldgammel tradisjon blir i disse dager gjeninnført i Norge.

Fra avskjedseremonien i stallen følger vi kisten til gravsted eller krematoriet i en vakker gammel og staselig karjol fra 1890 -tallet.

Roger Haeselich med sine hollandske varmblodshester Meister og Jäger

Den nasjonalt anerkjente kusken Roger Haeselich stiller selv som kusk med sine hollandske varmblodshester Meister og Jäger. Den siste reisen blir annerledes, minneverdig og verdig.

Les mer om Hest og Karjol hos Standsmessig.no

Lag diamant av asken

Ikke alle ønsker å ha en grav å gå til, da kan det være et vakkert alternativ å lage en diamant av kremasjonsasken. Hver diamant er som en feiring av livet, den forteller en unik historie, og representerer en ny begynnelse. Diamanter er sjeldne stener, våre minnediamanter er laget av din kjære og er derfor helt unike.

I århundrer har diamanten vært et symbol på kjærlighet og evighet. Med sin magiske gnist alene kan den kommunisere hva det betyr å elske. Nå kan du få lage en ekte diamant av kremasjonsasken fra din kjære. Ved å bruke karbon fra asken og høyt trykk og temperatur skaper vi en diamant på samme måten som naturen gjør.

Kategorier